Saturday, April 6, 2013

Suzuki GSX-R750 - Schema Electrica



Acesta schema electrica este  pentru Suzuki GSX-R750.

GSX-R750 a fost construit pentru a concura in campionate din întreaga lume,. Acesta este considerat ca fiind unul dintre primele Racers strada-legal, a existat o serie de masini sport, dar GSX-R750 a fost altceva. A fost o motocicletă revoluționară cu caietul de sarcini, cum ar fi de peste 100 CP putere, mai puțin de 180 kg masa uscată, 55 ° unghi înclinat, din aliaj ușor perimetrul dublu-leagan cadru, jante de 18 inch și un design aerodinamic bazat pe formula fabricii 1 și concurenti de anduranță .

Cu motor de aer / răcire cu ulei au dimensiuni cilindri de 70,0 x 48,7 mm și a avut 29 de mm carbohidrati diapozitive plat. Într-o tapiterie de curse (a existat un kit de tuning disponibile pentru cursele competitive) GSX-R750 motor oferit 130 CP. Noul motor high-tech a fost mai restrâns decât anterioare inline-patru labe și materiale, cum ar fi magneziu a fost folosit pentru a mentine o greutate redusa la minim.

GSX-R750 a fost de fapt o versiune de strada-legal și detuned a lucrărilor GS1000R cal de curse. Plate carburatoare diapozitive dat răspuns mai rapid la acceleratie, comparativ cu carburatoare vid. Este necesar, de asemenea, călăreț să fie mai ușor cu acceleratia. Nu au existat compromisuri, a fost foarte rapid în mâinile unui călăreț iscusit, dar ar putea fi experimentat ca nervos și chiar periculos.

Aceasta este cu siguranță cazul în mașini vechi și abuzat. Componentele de biciclete sunt toate de înaltă calitate, dar asigurați-vă că anvelopele, suspensie și lagăre sunt toate în stare bună sau bicicleta poate speria lumina vie din tine! Motorul GSX-R750 este considerat ca fiind de incredere, dar știm cu toții că nu există nici un lucru, cum ar fi motoarele antiglonț. Cadrul de modele timpurii nu este rigid și îndoiți ușor atunci când sunt aruncate.

GSX-R750 a intrat pe piata martie 1985. Nu sunt multe biciclete acolo în stare mentă, cele mai multe dintre ele sunt călărit foarte greu și am văzut cele mai bune zile ale acestora. Cu toate acestea, evoluția de motociclete sport moderne a început cu GSX-R750. Este un adevărat clasic.

Puteți descărca Suzuki GSX-R750 schemele electrice de click pe poza

0 comentarii:

Post a Comment

loading...